Huisarts

Bij onze huisartsenpraktijk kunt u voor een consult met de huisarts terecht via het reguliere spreekuur, het telefonisch spreekuur, een huisbezoek of een e-consult.

 • Reguliere spreekuur    
  Voor een vraag waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.    
  Het reguliere spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda.    
  Voor een consult reserveren we 10 minuten die in principe bedoeld zijn voor de behandeling van 1 vraag. Verwacht u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat u één groot probleem of meerdere vragen heeft of omdat een langer gesprek wenselijk is, meldt u dit dan bij het telefonisch maken van de afspraak. Wij plannen dan extra tijd in.    
  Indien u gebruik maakt van de webagenda maakt u (maximaal) twee afspraken na elkaar.    
   
 • Telefonisch spreekuur    
  Voor een eenvoudige vraag, kort overleg en uitslagen van onderzoeken waarbij het niet nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een telefonisch consult maken.    
  Het telefonisch spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.    
  Wanneer u een afspraak voor dit spreekuur maakt, wordt u op een afgesproken tijdstip door de huisarts gebeld. Zorg ervoor dat u het nummer waarop u dan te bereiken bent aan ons doorgeeft.    
   
 • Huisbezoek    
  Voor een vraag waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken.    
  Huisbezoeken worden iedere werkdag afgelegd. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.    
  Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het echter onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een huisbezoek aanvragen.    
  Wanneer u nog dezelfde dag een huisbezoek wilt, vragen wij u dit voor 11.00 uur aan te vragen.    
   
 • E-consult    
  Voor het stellen van een korte vraag of het navolgen van een gestarte behandeling kunt u gebruik maken van het e-consult via onze patiëntenomgeving.   
  Indien u over een account beschikt kunt u via het icoon Patiëntenomgeving op de homepagina inloggen tot uw patiëntenomgeving waar u, ieder gewenst moment, een e-consult kunt starten.    
  Na het indienen van een nieuw e-consult ontvangt u, binnen ten minste twee tot vijf werkdagen, een online reactie van uw zorgverlener.    

Afspraak maken    
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk of gebruik maken van onze webagenda.

Back to top