Herhaalrecept

Bij Dokters bij Jansen kunt u herhaalrecepten telefonisch aanvragen via de herhaalreceptenlijn, via de brievenbus in de praktijk en online via onze website.

 • Herhaalrecept aanvragen telefonisch
  Voor het telefonisch aanvragen van herhaalrecepten belt u de praktijk waarbij u ingeschreven bent en kiest u voor de receptenlijn via optie 2.

  • Voor Huisartsenpraktijk van H.C. van Dasselaar belt u  nummer: 033 4755398 (optie 2)
  • Voor Huisartsenpraktijk M. Klaver belt u nummer: 033 4756262 (optie 2)

  U kunt uw herhaalrecepten 24 uur per dag inspreken.

 • Herhaalrecept aanvragen via de brievenbus in de praktijk
  Voor het aanvragen van herhaalrecepten op de praktijk deponeert u de verpakking van uw medicijnen in de daarvoor bestemde brievenbus in het halletje van de praktijk.
  Dit kan alleen tijdens openingstijden van de praktijk.
   
 • Herhaalrecept aanvragen online
  Voor het online aanvragen van herhaalrecepten dient u zich eerst als patiënt te registreren en geaccepteerd te zijn (waarvan u na registratie een e-mail ontvangt). Na acceptatie kunt u via het icoon patientenomgeving op de homepagina van deze site uw herhaalrecepten aanvragen.
  U kunt uw herhaalrecepten 24 uur per dag online indienen.

Om een herhaalrecept aan te vragen dient u ingeschreven te zijn bij onze praktijk en dient het recept eerder voor u uitgeschreven te zijn door uw arts of specialist.

Indien wij geen contact met u opnemen en wij hebben uw aanvraag op een werkdag ontvangen voor 10.00 uur, dan ligt uw herhaalrecept de volgende werkdag na 16.00 uur gereed bij uw apotheek.

Wij willen u erop wijzen dat herhaalrecepten die zonder opgave van reden 'te vroeg' worden aangevraagd (d.w.z. langer dan twee weken voordat het voorschrift verloopt), niet zullen worden gehonoreerd. Dit om misbruik van medicatie voorkomen.

LET OP: Tijdens afwezigheid van dokter van Dasselaar of dokter Klaver (bijvoorbeeld i.v.m. vakantie) kunt u uw herhaalrecepten rechtstreeks bij uw eigen apotheek ophalen. U heeft hiervoor geen recept van de waarnemend huisarts nodig. De apotheek koppelt dit achteraf terug met de huisarts.
Data van afwezigheid vindt u bij de Actualiteiten op deze site.

Back to top