Huisarts

Bij Dokters bij Jansen kunt u voor een consult met de huisarts terecht via het reguliere spreekuur, het telefonisch spreekuur, een huisbezoek of een e-consult. Tevens kan de huisarts ervoor kiezen contact met u te hebben via een videoconsult.
Indien u ingescheven bent bij Huisartsenpraktijk M. Klaver kunt u gebruik maken van een avondspreekuur.

 • Reguliere spreekuur
  Voor een vraag waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.
  Het reguliere spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  Voor een consult met een huisarts reserveren we 10 minuten. Vertel het de assistentie wanneer u meer (of minder) tijd denkt nodig te hebben. Voor een goede planning zal de assistent naar de aard en de ernst van uw klachten informeren.
   
 • Telefonisch spreekuur
  Voor een eenvoudige vraag, kort overleg en uitslagen van onderzoeken waarbij het niet nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een telefonisch consult maken. 
  Het telefonisch spreekuur wordt iedere werkdag gehouden tussen 13.30 en 14.00 uur. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  Wanneer u nog dezelfde dag telefonisch overleg met uw huisarts wilt, vragen wij u dit tussen 08.00 en 10.30 uur aan te vragen. Zorg ervoor dat u het nummer waarop u te bereiken bent aan ons doorgeeft.
   
 • Huisbezoek
  Voor een vraag waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken.
  Huisbezoeken worden iedere werkdag afgelegd. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een huisbezoek aanvragen.
  Wanneer u nog dezelfde dag een huisbezoek van uw huisarts wilt, vragen wij u dit tussen 08.00 en 10.30 uur aan te vragen.
   
 • E-consult
  Voor het stellen van een korte vraag of het navolgen van een gestarte behandeling kunt u gebruik maken van ons e-consult.
  Indien u over een account beschikt kunt u via het icoon E-consult op de homepagina inloggen en op ieder gewenst moment een e-consult starten.
   
 • Videoconsult
  De huisarts kan ervoor kiezen contact met u te hebben via een videoconsult. Een videoconsult maakt het voor een patiënt en een zorgverlener mogelijk om elkaar op een vooraf bepaalde datum en tijdstip te zien en te spreken via het beeldscherm van een laptop, pc, tablet of smartphone. Zowel de patiënt als de zorgverlener bepalen zelf vanaf welke plek het videoconsult plaatsvindt.
  Meer informatie vindt u op de pagina Videoconsult.
   
 • Avondspreekuur
  Indien u ingeschreven bent bij Huisartsenpraktijk M. Klaver kunt u, voor een vraag waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet maar u niet in de gelegenheid bent overdag langs te komen, gebruik maken van het avondspreekuur.
  Het avondspreekuur wordt dinsdagavond gehouden tussen 17.00 en 19.00 uur. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  Voor een consult met een huisarts reserveren we 10 minuten. Vertel het de assistente wanneer u meer (of minder) tijd denkt nodig te hebben. Voor een goede planning zal de assistent naar de aard en de ernst van uw klachten informeren.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk.