Uw Zorg Online (patiënten portaal)

Sinds medio juni zijn wij overgestapt naar een nieuw Huisartsartsen Systeem. Hierdoor zijn de instellingen voor het online patiënten portaal ook gewijzigd. Het is mogelijk om met DigiD in te loggen, hiervoor is het eenmalig nodig om de zorgverlener te verwijderen en opnieuw toe te voegen.

Zorgverlener verwijderen: open de Uw Zorg Online app op uw telefoon of tablet -> ga naar instellingen -> tik op Zorgverlener(s) beheren -> selecteer de zorgpraktijk en klik vervolgens op praktijk verwijderen.

Zorgverlener toevoegen: open de Uw Zorg Online app op uw telefoon of tablet -> ga naar instellingen -> tik op Zorgverlener(s) beheren -> zoek uw praktijk en kies vervolgens zorgpraktijk toevoegen -> controleer of u de juiste praktijk heeft gevonden en tik op Zorgpraktijk toevoegen. -> Log vervolgens in met uw Digi-D gegevens. Het kan zijn dat de gegevens even moeten laden, u kunt uw app afsluiten en opnieuw inloggen.

Mocht dit niet lukken dan kunnen ze u verder helpen bij de UwZorgOnline helpdesk. Klik hier om naar de helpdesk te gaan.